Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, 18 Mac 2013

HUG-DBSK

Hero) Once I say I love you I think you
Would be gone, oh baby~
Cuz we are too young to love so I can say
Little long~ hold you in my arms

Micky) but I will be waiting for you
To say you want me to be with you
I'll live in your love and
Your dream forever and ever

Hero) whenever you look in my eyes
There are so many smiles and tears
I was born to love feel so deep inside.
If you need me I'll be your man
(I'll be your man)

Xiah) whenever you look in my eyes,
I do want to show you my love
I make up my mind make your dreams come true. nobody can stop me to say I love you.

Max) How can I ask who you're still looking for
I'm the one since love seems to make me blind
I try to find All day long
But I cannot hold

U-Know) we talk on the phone every night
And so came closer day by day
I touch you and kiss you and hold you
To feel but in dream

Micky) whenever you look in my eyes
Xiah) there are so many smiles and tears
Micky) I was born to love feel so deep inside
Xiah) If you need me I'll be your man
(I'll be your man)
Max) whenever you look in my eyes
I do want to show you my love

All) I make up my mind make your
Dreams come true

Max) nobody can stop me to say

Xiah) I love you~

All) in my arms, in my soul
I want to hold you baby

You don't know how much I love you
Do you baby

Hero) Like a sun rising up,
I can't stop loving you.


Can't hold back anymore~

Max) whenever you look in my eyes
There are so many smiles and tears

Xiah) I was born to love feel so deep inside
If you need me,
I'll be your man (I'll be your man)

Hero) whenever you look in my eyes (in my eyes)
I do want to show you my love

All) I make up my mind make your dreams come true

Hero) nobody can stop me to say, I love you.


puisi modern


maafkanlah diriku ini kekasih - eEJay


maafkanlah diriku ini kekasih...
kerana aq telah mengecewakan dirimu...
aku tahu aku salah...
aku telah melukai dirimu...



bagi aku dirimu tiada penganti...
hanya kamu seorang aku cintai...



disini aku mengaku kesalahanku...
walau aku tak rela kehilanganmu...
selama ini aku menyembunyikan kesalahanku...
kerana aku amat menyayangimu...



tapi kini aku terpaksa...
walau dirimu hilang dari hidupku...
sayangku telah berdusta...
aku telah curangi cinta setiamu...



kta org sendiri cipta...

nie untuk org yg rsa dia curang dgn kapel dia.....
kalau rasa nk return pakai ayat nie???
mana larh tau mujarab...

Ahad, 17 Mac 2013

ini cerita kita eEJay....

tme lapang kta org suka maen tekan2 no sebarang kat hz... berjuta no dha kita org tkan hnya 1 jer yg eply... waktu malam awk tiba-tiba je kol kta org... kta org jawablh calling tu... seperti tiupan angin sang bayu yang lembut menerjah lubang telinga kta org dgn suaramu yang lembut menyapa kita org dgn;

awk: helo
kta org: helo...cpa nie???
awk: mane awk dpt no kta org???
kta org: (kta org fikir sejenak) ohhh...kta org tkn2 jer no awk...
awk: tak cya lha???
kta org: klau tak cya... dri mana kta org dpt no awk???
awk: ermm... awk tggal kat mane???
kta org: bawah langit atas tanah...
awk: hehehe..

ktwa mu sekali lagi membuat hati ku layu selembut tisu....
malam tu kta brbual smpai pagi.... msa berbual jam demi jam,minit demi minit,saat deni saat, tak terasa jam menunjukkan 5.30pg...
mlm tu awk kta kta org baik dgn awk...awk truz request utk kta org jdi abg angkat awk...kta org accept request awk...kita org tanya "tak marah ke couple awk,klau awk kol kta org lma-lma.."...awk kta yg couple awk pnas baran ngan awk...awk kta msa tu awk kata ngan kta org yg awk nk BREAK ngan couple awk sbab awk dh tak tahan lagi dgn sikap couple awk....
pagi tu awk kta ngan kta org yg awk dh BREAK ngan couple...kta org takde hal nak halang awk break ngan couple awk...kta org dgr brita je...
pas tu awk minta kta org sent pic kta org kat awk,kta org sent pic kta org kat awk larh...
kta org mnta pic awk, awk sent pic awk kat kta org...
WOW!!! word yg dlafazkn kta org first time tgk pic awk..
dha larh CUTE...CANTIK lagi tu....FUHHH!!! cair rsa kta org tgk pic awk...
kta org rsa jatuh tme tgk pic awk... jatuh cinta yerr bukan jatuh longkang...
hari hari kta calling...semakin senang rsa haty kta org brbual ngan awk...
kta org simpan je prsaan kta org kat awk...

14 FEBUARI 2013 VALENTINE DAY...
awk kta awk ada prasaan ngan kta org...kta org kta "kn kta dh adq abg angkat"...awk kta"prasaan awk dha lebih dripada adq abg angkat...awk ada tanya kta org yg kta org ada prasaan kat awk ke takde...mula2 kita tipu awk...kita kta "ckup larh sbgai adq abg angkat..,." awk kata kta org "tipu"...memang pown kta org tipu awk...tapi haty kta org smakin brdebar dan sruh kta org jujur dgn prasaan kta org...mlm awk kol kta org tme tu awk tanya kita org skali lagi...msa tu kita jujur ngan awk yg kta org suka kt awk...
pda awl nya kta org tak cya yg prsaan kta org alami , awk jugak alami.... tarikh 14 FEBUARI 2013 menjadi tarikh lagi special bagi kta org... dha larh VALENTINE DAY plus AWK... Kn sPeciAL tuu...
hari demi hari kta org layan awk... hari demi hari prasaan syg ngan awk semakin bertambah... semakin lama semakin  cinta... yg menghairankan kta org dgn awk bkn nya prnah berjumpa pown... tapi kta org dha syg sgt-sgt kat awk... tapi kenapa???? kta org syg awk lebih daripada family kta org... kta kol awk slalu... family kta org, kta org lupakan... 1 hari kta org tak dgar suara awk... haty kta org tak selesa.... stiap pagi,tgh ary,mlam kta org brdoa utk awk agar kta dpat brsama... smpai sakit kta org kta org fikirkan awk... kta org tak kesah pasal ksihatan kta org... janji awk takde apa-apa... ade larh one day awk citer yg awk diganggu seseorang kat sekolah... pda msa tuu kta org hot giler dgar citer awk... tp syg kta org joen <PLKN>... klau tak memang kta org cari someone tuu... awk kata awk ditolak,ditampar.... adeh!!!! makin panas larh kita org msa tuu... kta org sabar jer.... org tua kata "sabar itu separuh daripada iman".... 

kta org  sakit, awk jugak sakit... kta batuk, awk pown  batuk...kta org pown hairan...knape semua kejadian yg berlaku pada kta org berlaku kat awk jugak...(jodoh kot... hehehe...)
3 hari kta org dapat mimpi buruk.....2 hari brturut kta org mimpi kta org kena buru dari rumah awk dalam mimpi.....1 hari lagi kta org kena serang dari belakang semasa tgh dating ngan awk dlm mimpi...
ada msa kta org dha kehabisan belanja kta org tak dapat kol awk...bukan nya lama pown kta org tak kol awk... only just 3 days... tme kta org dpt hz dari jurulatih... kita org mz awk...tp awk tak eply...kta org kol awk...awk tak angkat...tba2 awk kol kta org...awk kata knape kta org tak kol awk???kta org jawab "kta org dha takde belanja nk kol awk... awk kata kta org tipu...awk kata kita org ada org laen selaen awk... kta org kata..."kta org takkan cari org laen klau kta org dha dpat awk...cuma awk yg bertaktha dihaty kta org"...tp awk ttp tak prcya...pas tu awk tak layan kta org... kta org kol awk tak layan...kta org mz pown awk tak lyan... pas tu kta org dha hilang sabar... kta org kata kta org nk undur diri klau awk tak layan kta org... nk truzkn hbgn pown takde guna awk tak lyan kta  org.... tba2 awk kol kta org...awk kta awk rela kta org undur diri walaupun awk syg sgt2 kat kta org...kta org kata kta org maen2 jer....kta org mane nk kehilangan awk...kta org syg giler kat awk walaupun kta org tak pernah jumpa...tapi tba2 awk beri kta org ayat yg beri kta org panas...awk kta "trima kaseh krana mencintai  kta org ngan baek...kta org kcwa dgn awk...kta org rela lepaskn awk......................................................."...kta org truz leparkn hz kta org....
PAPP!!!!! FUyOO beKECAi....
panas betul haty kta org msa tuu... pas tu kta  pinjam hz kwan kta org.... kta org mz dgn awk britahu yg hz kta org pecah.... awk truz kol kta org...awk marah kta org ....awk tanya kta org knapa kta org pecahkn hz...
kta org kata "kta org panas dgr ayat awk... kta  org cuma tak kol awk cuma 3 ary... itu pun awk ambik aty...kta org minta maaf pun awk tak mahu maafkan..." awk kta "ingat senang kha nk maafkan awk... dulu awk selalu kol kta org... tiba2 jer awk tak kol kta org... kta org smpai 2 pg tak tido tggu awk kol......"... kta org tau yg kta org slah...tapi knape tak nak maafkan kta org??? awk kta awk strez dgn kta org... kta org kta  "awk jer ke strezz....kta org lagi strez pikirkn mimpi buruk kta org..." ..."awk mimpi apa???" awk tanya kta org... "3 hari kta org dapat mimpi buruk.....2 hari brturut kta org mimpi kta org kena buru dari rumah awk dalam mimpi.....1 hari lagi kta org kena serang dari belakang semasa tgh dating ngan awk dlm mimpi... kta org byk susah haty pikir mimpi buruk tuuu...".... awk kta tuu cuma alasan kta org jer,kta org dha jauh brubah kata awk kat kta org...dgn ayat trakhir awk "kta org kcwa dgn awk" awk truz tutup hz dgn serta merta...

tme kta org baru jer tutup mata utk prgi tido... awk kol... dlm fikiran kta org taknak jawab kol awk tuu... oleh krana kta org syg giler kat awk kta org jawab jugak... msa tu awk minta maaf kat kta org dengan suara awk yg lembut... fuhhh cair kta org.... kta org maafkn awk krana kta org tak ingin kehilangan awk...

(BABAK INI LAH KTA ORG SAKIT HATY GILER....FRUST ADE...NK MEROKOK ADE...NK MAEN DADAH POWN ADE..NK BUNUH DIRI LAGI LARH ADE... TAPI KTA ORG MASIH BOLEH PIKIR APA AKIBAT NYA JIKA KTA ORG BUAT PERKARA YANG GILA2)

kta org tiba2 jer nk test awk...kta org ajak kwan kta org untuk test awk...kta org bg larh no awk kt kwan kta org... kta org tak tau apa yg kwan kta org tnya kat awk msa tu...cuma kta org ada bgtau kwan kta org agar tanya awk ada gerek ke takde...kalau ada cpa..........

1 MESEJ DITERIMA DARI +6013XXXXXXX
" kwan...dia kta dia ada gerek...nie mz yg dia hantar kat sye....  <..ade.. tingkatan 6 atas....>"

kta orang apa lagi....kalau larh kta org tak kira yg kta org bru beli hz bru memang dh hilang skali lagi larh hz kta org...KTA ORG SAKIT HATY GILER....FRUST ADE...NK MEROKOK ADE...NK MAEN DADAH POWN ADE..NK BUNUH DIRI LAGI LARH ADE... TAPI KTA ORG MASIH BOLEH PIKIR APA AKIBAT NYA JIKA KTA ORG BUAT PERKARA YANG GILA2... 
awk kol kta org....
awk: awk ade sent no kta org kt org ker???
kta org: ade...kta org  nak test haty awk... cpa budak 6 atas tu????
awk: mane ade??? awk??? kta org takkan bg tau cpa2,cpa gerek kta org yg sbnarnya klau kta org mz dgn              org yg tidak kita org knal???kta org cma ada awk jer  takde  org  laen  awk ... cya  larh  awk.....
masa tu kta gadoh jer??? tp kta org sbar... kta org cyg giler3 kat awk... 

tapi kini awk mcm dha berubah... dulu awk kata awk tak suka klau kta org tak layan awk... tp skrg kta org yg awk tak layan............
dulu awk kata awk tak suka bermesej.... tapi kini awk selalu jer ajak saya bermesej.... tme kta org mesej jarang jugak awk reply... kta slalu tggu mz awk smpai kat hz kta org...
tme awk kol kta org awk slalu ungkin pasal budak form 6 atas tuuu... bdk form 6 atas tuu awk kata klau dia frust dia sggup lakukan apa2 biarpun nywa nya hilang... awk kata klau kta org late kapel dgn awk,awk akn kapel dgn dia... awk jugak kata yang tme awk bermesej dgn dia awk,dua brSYG-SYG...panas aty kta org awk... 
tme awk dgn kta org gadoh,awk slalu ungkit pasal EX2 kta org... awk kta klau kta org nk balik ngan EX2 kta org,awk sggup walaupun tak rela kehilangan kta org...
awk???kta org syg sgt2 kat awk... awk???jangan tinggalkan kta org yer...kta org tak ingin brpisah dgn awk...klau kita dha takde jodoh di dunia kta org tggu awk di surga????
harap awk dha tahu isi haty kita terhadap awk... kta org cipta blog nie untuk kisah awk dgn kta orang jer yg jujur dari anak haty kta org yg tidak ingin kehilangan awk... awk???klau kta org tak sesuai dgn awk... bgtau kta org yer???
CYG AWK SELAMANYA....


CREATED BY:
-eEJay-
-14feb2013-



siap pada:
18 march 2013